Schuifdeurkasten op maat

Schuifdeurkasten op maat in diverse materialen en kleuren

U bent op zoek naar mogelijkheden om schuifdeurkasten op maat te laten maken? Dat treft, want Storhus Interieur is dé specialist op het gebied van kasten op maat. Samen met onze dealers streven wij ernaar om continu hoge kwaliteit te leveren en te voldoen aan uw wensen. De klant staat bij ons altijd centraal!

Ontdek de diverse mogelijkheden

Wij verkopen onder andere A100 serie, een aluminium schuifdeursysteem. Deze serie bevat alle modellen die nodig zijn om hoogwaardige schuifdeurkasten op maat te maken. Ook luxe toevoegingen zoals softclosing of stofborstels zijn voor ons geen probleem. De deuren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder glanzend wit, olijfkleurig, zwart en zilver. Zo is er voor iedereen een passende kleur te vinden. Kortom, het is altijd mogelijk om uw eigen kastinterieur te realiseren met onze hulp.

Ook bieden wij de A300 serie aan, dit is een robuust schuifdeursysteem dat leverbaar is in twee houtstructuren: champagne en truffel. Beiden zijn uitstekende te combineren met glas of spiegel en u kunt eventueel kiezen voor vlakverdeling. Kortom, de mogelijkheden van schuifdeurkasten op maat zijn eindeloos!

Schuifdeurkasten op maatKom langs in onze showroom!

Bent u enthousiast geworden over schuifdeurkasten op maat en wilt u weten wat wij als specialist voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook langskomen in onze showroom om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Ook dan kun u het beste even bellen, wij zijn namelijk niet altijd aanwezig!

   Contact


Contact

Storhus Interieur
Staalwijk 6c
8251 JX Dronten
06-12413006
info@storhus.nl

Wilt u een kijkje komen nemen in onze showroom? Bel dan even van tevoren, wij zijn namelijk niet altijd aanwezig!

Onze locatie