Kastinterieur

Een kastinterieur dat helemaal bij u past

Een goed geordende kast zorgt voor rust. Niet is zo vervelend als alles kriskras door uw kast heen te hebben liggen. Bijvoorbeeld als het gaat om de garderobekast op uw slaapkamer. Vaak is aan de buitenkant niet te zien hoe de binnenkant eruit ziet, maar als u de kast opendoet en het is een rommeltje achter de schuifdeuren, dan kan dat onrust geven. Sterker nog: het kan gebeuren dat u dingen onverhoopt kwijtraakt. Gelukkig bestaan hiervoor oplossingen, zoals een mooi kastinterieur.

Kastinterieur

Afstemmen op uw garderobe

Er is veel mogelijk op het gebied van kasten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een maatwerk kastinterieur. Dat betekent dat Storhus een indeling maakt die helemaal bij u en uw garderobe past. Letterlijk en figuurlijk, want kasten zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom is het heel belangrijk dat een indeling ook letterlijk in uw kast past! Heeft u veel jasjes en colbertjes, dan zult u wellicht meer hangmogelijkheden willen in uw garderobekast. Er kunnen meerdere hangroedes in de kast worden aangebracht. Maar ook legplanken en lades behoren tot de mogelijkheden, om uw kleding van elkaar te scheiden. Op deze manier kunt u de verschillende kledingstukken snel terugvinden.

De stijl bepaalt u ook helemaal zelf. U kunt kiezen voor een basis wit uitvoering van het interieur of één van de ruim 100 paneelkleuren die leverbaar zijn voor de schuifdeuren van Storhus. Zo ontwerpt u mee aan uw eigen kastinterieur! Zodat u de kast van uw dromen krijgt, met een indeling die hier naadloos op aansluit.

   Contact


Contact

Storhus Interieur
Staalwijk 6c
8251 JX Dronten
06-12413006
info@storhus.nl

Wilt u een kijkje komen nemen in onze showroom? Bel dan even van tevoren, wij zijn namelijk niet altijd aanwezig!

Onze locatie